Predstavitev MG BIRO

V naši dolgoletni praksi smo videli, da obstajata dve kategoriji podjetij. Večja podjetja z dobrimi tehnološkimi rešitvami in tehnično podporo ter znanjem, vendar z bolj neosebnim pristopom ter manjša podjetja (pogosto tudi s samo enim ali dvema zaposlenima) s slabšo tehnično podporo in kakovostjo storitev, vendar z osebnim pristopom.

Nam je uspelo združiti najboljše od obeh; z poglobljenimi znanji in dolgoletnimi izkušnjami smo usposobljeni zagotoviti najnaprednejše tehnološke rešitve, zagotoviti nemoteno delovanje in vzdrževanje opreme v vašem poslovnem okolju, poleg tega pa smo ohranili oseben pristop ter skrb za vsakega posameznika.

Kot Xerox X-pert Partner, Canon Automation Partner  ter Abbyy  certified, smo osredotočeni na rešitve ter optimizacijo tiskanja, kopiranja, skeniranja ter upravljanja z dokumenti za podjetja/ dokumentne rešitve .

Vsako podjetje potrebuje ustrezne in celovite rešitve, poleg tega pa tudi partnerje, ki bodo znali prisluhniti in skupno najti najprimernejšo rešitev. Zavedamo se, da so na trgu dolgoročno uspešna le podjetja, ki ponujajo kakovostne storitve in izdelke po ugodni ceni. V podjetju MG BIRO pa že od vsega začetka delamo dolgoročno!

Zavedamo se, da se na dolgi rok ne da uspeti samo na obstoječih programih. Zaradi tega vseskozi širimo ter prilagajamo program naše ponudbe in storitev ter nadgrajujemo svoje znanje. Ker verjamemo vase, imamo zastavljene visoke cilje. Smo eden največjih ponudnikov poslovnih najemov v Sloveniji z najkakovostnejšimi rešitvami in celovito podporo.

Poslanstvo

Naša prva skrb so zadovoljni poslovni partnerji, ki uporabljajo naše storitve in rešitve. Naše celotno delovanje mora biti zelo kakovostno, da zadostimo njihovim zahtevam. Nenehno si prizadevamo za njihovo nemoteno delo ter zmanjševanje stroškov. Vsa naročila in dogovore izpolnjujemo hitro in natančno.

Skrbimo za nenehno izobraževanje in iščemo nove programe.

Vizija

S posebnim odnosom, prijaznostjo, hitrostjo in kvaliteto dejanj želimo postati 1. izbira našim poslovnim partnerjem v programih, ki jih ponujamo. Spoštujemo dogovore in ne dopuščamo razlik med besedami in dejanji.

Vsi zaposleni se zavedajo, kako pomemben je vsak poslovni partner.

Zakaj izbrati nas?

Smo eno izmed vodilnih podjetij v Sloveniji, ki ponuja in tudi svetuje na področju najema tiskalnikov in multifunkcijskih aparatov za poslovno uporabo … več

Izberite pravi aparat za vas!

MG BIRO d.o.o.
Trpinčeva ulica 96
SI-1000 Ljubljana
01/ 546 11 80

Želite nasvet strokovnjaka?

Vas zanima več? Prepričajte se zakaj smo prva izbira za poslovne uporabnike!
Pokličite 01/ 546 11 80 (od 8. do 15. ure) ali izpolnite kratek obrazec.

Pokličite nas! T. 01/ 546 11 80 (8.00 - 15.00)

Prepričajte se zakaj smo prva izbira za poslovne uporabnike!

Podjetje
Ocenite to stran