06/01/2018

Štirje Razlogi, da v proračun za 2020 dodate novo multifunkcijsko napravo

Vas vaši stari tiskalniki stanejo več, kot bi vas nov aparat?

Nove naprave imajo poleg nižjih stroškov tudi nove zmogljivosti.  Kateri štirje razlogi torej opravičujejo vašo odločitev  za nakup ali najem nove multifunkcijske naprave oz. tiskalnika?

 

Vaši tiskalniki oz. multifunkcijske naprave so stari

Starejši kot so aparati, več vzdrževanja in popravil običajno zahtevajo. Servisni posegi postajajo vse pogostejši, strošek na izpis se povečuje. Poleg tega, ko starost aparatov doseže sedem let, proizvajalci ustavijo dobavo rezervnih delov. Novejši tiskalniki in multifunkcijske naprave so tudi bolj varčni pri porabi električne energije

Strošek izpisa je previsok

Nova tehnologija omogoča učinkovitejši izkoristek tonerja. Toner je velik strošek, zato že manjša poraba tonerja omogoča bistveno nižjo ceno izpisa.

Nove naprave imajo nove funkcionalnosti

Katere funkcijonalnosti imajo vaše sedanje naprave? Dodatne nove zmogljivosti, kot so enostavno skeniranje dokumentov v  email, mapo ali neposredno v mapo v oblaku, OCR (Optično Prepoznavanje Znakov) itd., vam odpravijo veliko dodatnih korakov ter poenostavijo vaše delo.

Vaši zaposleni so nezadovoljni

Ker je tiskanje, kopiranje in/ali skeniranje bistveno za vaše delo, so težave z aparati razlog za nezadovoljstvo in slabo voljo, predvsem pa onemogočajo učinkovito delo. Za učinkovitost ter zadovoljstvo na delovnem mestu je pomembno, da imajo zaposleni dobre resorse za dobro delo.

Vas zanima več?
Želite nasvet strokovnjaka?
Pokličite nas na 01/ 546 11 80

 

 

 

Nasveti

Štirje Razlogi, da v proračun za 2020 dodate novo multifunkcijsko napravo
Ocenite to stran