Priporočamo!

Izbor multifunkcijskih naprav za manjše delovne skupine

Canon imageRUNNER C1325iF

Ta barvna večnamenska naprava za liste velikosti A4 je zasnovana za podjetja, ki stremijo k stroškovni učinkovitosti in potrebujejo produktivno barvno sredstvo komunikacije za majhne delovne skupine. Zaradi kompaktne zasnove se popolno prilagodi različnim okoljem kot namizna ali prostostoječa naprava.

Canon i-SENSYS MF411dw

Pameten, enostaven in kompakten črno-bel večnamenski laserski tiskalnik MF411dw vam pomaga dosegati rezultate profesionalne kakovosti. Nudi funkcijo tiskanja, kopiranja in skeniranja, poleg tega pa tudi podporo za mobilne naprave.

Izbor multifunkcijskih naprav za večje delovne skupine

Canon imageRUNNER ADVANCE C355 – A4 format

Barvne večnamenske naprave za velikost listov A4, idealne za živahne pisarne s hitrimi zaposlenimi, ki potrebujejo povezljivost, hitrost, zanesljivost in kakovost tiskanja.

Canon imageRUNNER ADVANCE 400i – A4 format

Kompaktni imageRUNNER ADVANCE, ki je namenjen zaposlenim delovnim skupinam, omogoča učinkovito črno-belo tiskanje in inteligentno ravnanje z dokumenti za optimiran potek dela, nižje stroške in zaščito zaupnih informacij.

Canon imageRUNNER ADVANCE C3500 – A3 format

Večnamenska barvna naprava za velikosti A3 z velikim barvnim zaslonom na dotik, hitrim skeniranjem in prilagodljivimi možnostmi povezovanja na dosledni platformi imageRUNNER ADVANCE. Idealna izbira za živahne pisarne, ki potrebujejo optimiran potek dela.

Canon imageRUNNER 2530i – A3 format

Ta kompaktna naprava nudi majhnim in srednje velikim delovnim skupinam stroškovno učinkovito črno-belo izpisovanje s hitrostjo do 30 strani ali kopij na minuto, barvnim skeniranjem in napredno digitalno funkcijo pošiljanja. Z intuitivnim zaslonom na dotik, odlično energijsko učinkovitostjo in izbirno notranjo končno obdelavo vam bo ta naprava prihranila čas in stroške.

Izbor tiskalnikov za manjše in večje delovne skupine
Ocenite to stran